• Transformados plásticos
  • Girona, España
  • Contrato
    • Indefinido
    • Jornada completa
    • Salario bruto fijo no especificado
    • Salario variable
  • 31 inscritos
Descripción de la oferta
Per important empresa d'injecció plàstica de la comarca de La Garrotxa pel sector automoció, busquem un coordinador de projectes. Ubicat a la planta de la República Txeca (Klasterec nad Oh?í) i formant part d'un equip d'enginyers distribuïts entre la planta d'Espanya i la República Txeca, que destinarà el 50% de les seves activitats a la gestió de l'àrea de projectes en KNO, compost per un enginyer de projecte + enginyer de metrologia, i un 50% a el desenvolupament de nous projectes des de la fase de disseny fins al seu alliberament a producció.
Depenent directament del Director de projectes la seva principal funció és la gestió de l'àrea de projectes en CZ i la gestió i desenvolupament dels projectes que li siguin nominats tenint com a principal fita l'entrada en producció del projecte d'acord als termes de temps, cost i qualitat oferts pel departament comercial i assegurant el correcte compliment dels estàndards del grup.
Estudios mínimos
Grau en enginyeria mecànica, química o disseny industrial.
Experiencia mínima
5 anys en departaments tècnics i més de 3 com a Enginyer de projectes gestionant projectes de disseny i / o desenvolupament de nous productes (components mecànics) en sector plàstic, automoció o indústria manufacturera.
Molt valorable experiència en companyies d'injecció de plàstic o disseny de motlles.
Idiomas mínimos
Anglès nivell First, valorable nivell advance
Requisitos valorables
Coneixement alt del paquet Office (Word, Excel i Powerpoint).
Valorable nivell expert en Excel.
Valorable coneixement en utilització de plataforma SAP, programes de reologia (Moldflow, Moldex
3D ...) i programes de disseny com Autocad, CATIA o similar.
Desitjable coneixement de la normativa de el sector de l'automoció IATF 16949 i VDA 6 referent a l'assegurament de la qualitat i amb la documentació utilitzada (PPAP, AMFE, APQP, CPLAN, MSA,
SPC, ....) i coneixement sobre requisits específics de productes sanitaris i normatives aplicables.
Valorables coneixements de Lean Manufacturing.