• Industria en general
  • Osona, España
  • Contrato
    • Indefinido
    • Jornada completa
    • Salario bruto fijo no especificado
  • 18 inscritos
Descripción de la oferta
Empresa multinacional de lloguer de maquinària industrial, requereix incorporar un/a Cap de Taller per a la Delegació d'Osona, la missió del qual serà gestionar i coordinar el taller de la Delegació, tant a nivell tècnic com humà, garantint un servei de qualitat per als clients així com complir amb els objectius establerts per la companyia (optimitzar parc de maquinària).

Les principals tasques i funcions del lloc de treball són:
- Garantir que les màquines es mantinguin (manteniment i reparació) d'acord amb les directrius tècniques de la Unitat de Negoci perquè pugui llogar-se al més aviat possible complint la legislació vigent a cada moment (norma ISO o certificacions de la companyia).
- Planificar l'activitat del taller i de l'equip (2 Mecànics) dirigint-los i prioritzant les activitats a realitzar: horaris, eficiència, formació, etc.
- Establir cotitzacions, ordres de compra de proveïdors i optimitzar les compres per estar en línia amb el pressupost anual de les despeses de manteniment.
- Assegurar que els controls reglamentaris es duen a terme correctament per a prendre mesures amb la finalitat de corregir qualsevol observació negativa en les inspeccions/auditories.
- Elaborar informes de la situació de taller amb els objectius establerts.
- Garantir que tots els treballadors treballin amb els seus EPI?s i concorde a les normes de seguretat establertes per a prevenir els possibles riscos laborals existents.

S'ofereix:
- Incorporació immediata en empresa multinacional en continu creixement.
- Opcions de pla de carrera i de desenvolupament professional.
- Formació contínua a càrrec de l'empresa.
- Remuneració acorde a l'experiència i valors aportats.

Es requereix:
- Perfil polivalent amb nocions de mecànica, electricitat, pneumàtica i hidràulica, amb dots de lideratge, proactivitat i capacitat de treball en equip.
- Habituat a l'ús d'eines informàtiques i de control i gestió d'estocs i de recanvis.
- Residència a Osona o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona.
- Residència al Berguedà o comarques limítrofes.
Estudios mínimos
Es valorarà positivament:
- Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) o FPII en Mecànica, Electrònica i/o Manteniment Electromecànic.
- Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) o FPI en Mecànica, Electrònica i/o Manteniment Electromecànic.
Experiencia mínima
- Es requereixen 3 anys d'experiència mínima com a Oficial de 1ª o de 2ª en manteniment electromecànic de maquinària, preferiblement del sector de les plataformes elevadores.
Idiomas mínimos
- Català i castellà: natius.
Requisitos valorables
- Es valorarà molt positivament experiència en empreses de lloguer de maquinària i de béns d'equipament industrial, especialment de plataformes elevadores.
- Es valorarà molt positivament coneixement del sector del lloguer de la maquinària, així com el coneixement del teixit industrial de la comarca d'Osona i dels voltants.