• Telecomunicaciones
  • Catalunya Central, España
  • Contrato
    • Indefinido
    • Jornada completa
    • Salario bruto fijo no especificado
    • Salario variable
  • 30 inscritos
Descripción de la oferta
Empresa referent en el sector telecomunicacions i comercialitzadora d'energia elèctrica a Catalunya i en important creixement en àmbit nacional, requereix incorporar un/a Responsable d'Atenció al Client, la missió del qual serà liderar l'estratègia de retenció i upselling dels usuaris (clients):

En dependència de Direcció d'Operacions, les principals tasques i funcions del lloc de treball seran:
- Permetre que l'equip d'atenció a l'usuari (12 - 15 persones) se centri en l'experiència al client, eliminant els obstacles perquè realitzi el seu acompliment de la manera més eficient.
- Conèixer els productes i serveis de l'empresa per dins i per fora per intervenir en els problemes dels clients que l'equip no sigui capaç de resoldre.
- Establir els KPI's, juntament amb Direcció, que permetin fixar objectius i mesurar l'evolució del Departament d'Atenció a l'usuari.
- Millorar la comunicació interna amb la resta de departaments implicats en l'atenció al client i amb el conjunt de l'organització, en general, per tal d'optimitzar la comunicació interna respecte als esforços i èxits del Departament d'Atenció a l'Usuari.
- Implementar processos i metodologia per a millorar el rendiment, l'eficiència i l'eficàcia de l'equip en funció de les mètriques i de la retroalimentació dels clients.
- Proporcionar informació valuosa als departaments de màrqueting i vendes en un esforç per seguir fent créixer l'organització i fidelitzar i retenir els clients.

S'ofereix:
- Estabilitat laboral en empresa tecnològica referent en l'àmbit català i en creixement exponencial.
- Oportunitats de carrera i desenvolupament professional.
- Excel·lent ambient laboral.
- Desenvolupament en el sector telecomunicacions i energètic.
- Remuneració d'acord a l'experiència i valors aportats.
- Horari flexible i adaptable, amb possibilitat de teletreball.

Es requereix:
- Clares habilitats comunicatives i de lideratge, elevada capacitat de treball en equip, pensament analític i clara orientació a la millora contínua i a resultats.
- Clar enfocament B2C.
Estudios mínimos
- Es valorarà molt positivament (no imprescindible) Postgrau o Màster en Atenció al Client i Usuari, MBA i/o similars.
- Formació Universitària finalitzada en Enginyeria de Telecomunicacions, ADE o similars.
Experiencia mínima
- Experiència mínima de 3 anys en posició similar en empreses de ràpid creixement (FGC; Fast Growing Comapanies) i/o start-up's amb clar enfocament B2C, preferiblement relacionades amb el sector IT, energètic o telecomunicacions.
- Experiència en el lideratge d'equips, valorant-se molt positivament l'experiència en el lideratge de departaments d'Atenció al Client.
Idiomas mínimos
- Català i castellà: natius.
- Anglés: es valorarà positivament (no imprescindible) domini avançat de l'idioma (B2 - C1).
Requisitos valorables
- Es valorarà molt positivament experiència en productes i serveis de ràpid creixement (FGC) i amb grans sinergies comercials, dirigits principalment al consumidor final, tals com software, telecomunicacions o energia.
- Es valorarà positivament residència a la Catalunya Central o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona.
- Domini avançat de Google Suite (Aplicacions de Google) i internet.
- Experiència en l'ús de CRM Hubspot.