• Alimentario
  • Moianès, España
  • Contrato
    • Indefinido
    • Jornada completa
    • Salario bruto fijo no especificado
  • 62 inscritos
Descripción de la oferta
PIME de consolidada trajectòria en el sector alimentari en important fase de creixement i distingida per la qualitat dels seus productes km.0 i el benestar animal, requereix incorporar la figura d'un/a Adjunt/a Gerència per a col·laborar amb la propietat en diferents tasques relacionades amb l'organització, gestió i creixement de l'organització.

Les principals tasques i funcions del lloc de treball seran:
- Col·laborar amb Direcció per a establir objectius i estratègies generals de l'empresa a curt, mitjà i llarg termini, fixar KPI's i vetllar pel seu compliment.
- Responsabilitzar-se del compte de resultats de la companyia, amb especial èmfasi en tot allò que comporta a les àrees Financera (realitzar escandalls de costos, col·laborar en la negociació amb entitats financeres, control del compte d'explotació i realitzar popostes de millora,...) i Comercial i Màrqueting (política de preus, promoció i distribució, col·laborar en l'obertura de nous canals de venda, optimitzar la logística de la distribució,...).
- Crear, adaptar i optimitzar dels processos, procediments i fluxos de treball.

Es requereix:
- Perfil amb visió transversal d'empresa, orientat a les àrees de finances / control de gestió i comercial i màrqueting, amb experiència realitzant tasques similars en empresa productora, preferiblement relacionada amb el sector carni o alimentari.
- Més que una gran experiència realitzant tasques similars, es requereix una persona propera, amb formació universitària en l'àmbit de l'empresa i motivació per formar part a llarg termini d'un projecte de ramaderia sostenible amb el qual s'ofereix la possibilitat de créixer juntament amb l'empresa. Per això el perfil ideal és el d'una persona proactiva, honesta, amb capacitat d'aprenentatge, capacitat analítica, visió estratègica i orientació a la millora contínua.
- Carnet de conduïr "B" i vehicle pròpi per al trasllat fins al lloc de treball, ubicat en polígon industrial als afores de la localitat.

S'ofereix:
- Incorporació a una empresa familiar amb un gran potencial de creixement, amb uns valors de sostenibilitat i qualitat molt marcats, amb molt bona reputació de marca i en constant creixement i evolució.
- Incorporació immediata.
- Possibilitat de realitzar horari intensiu (de 8h a 16:30h o de 9h a 17:30h).
- Remuneració concorde a l'experiència i coneixements aportats.
Estudios mínimos
- Formació universitària en ADE, Ciències Empresarials o Enginyeria Agrònoma.
- Es valorarà positivament: Postgrau o Màster en Control de Gestió, MBA o similar.
- Veure Job Description Etalentum (completa) a: MÁS - RELACIONADO del mateix procés de selecció.
Experiencia mínima
- Experiència mínima de 2-3 anys en departament Financer (realitzant escandalls de costos, controller comercial,...) Comercial o com a responsable d'unitat de negoci en empresa productora, preferiblement relacionada amb el sector alimentari.
Idiomas mínimos
- Català i castellà: natius.
Requisitos valorables
- Coneixement o formació relacionada amb la gestió d'explotacions ramaderes sostenibles.
- Coneixement o experiència en indústria càrnia de cercle tancat o integrada verticalment (no necessàriament porcí).