• Ingeniería
  • Osona, España
  • Contrato
    • Indefinido
    • Indiferente
    • Salario bruto fijo no especificado
  • 37 inscritos
Descripción de la oferta
Important enginyeria especialitzada en la realització de projectes d'instal·lacions d'energies renovables claus en mà per als sectors residencial i industrial, en continu creixement i excel·lent reputació, requereix incorporar un/a Enginyer/a Projectista per a l'Oficina Tècnica, la qual està composta per 3 Enginyers Industrials que aporten 15 anys d'experiència en l'empresa.

En dependència del Director Tècnic, les seves principals tasques i funcions del lloc de treball són les següents:
- Redacció de projectes elèctrics de BT.
- Redacció de projectes tècnics d'instal·lacions fotovoltaiques d´autoconsum i gestions administratives necessàries (Ajuntaments, Companyia elèctrica, Generalitat de Catalunya).
- Direccions d'obra dels projectes realitzats.
- Dimensionament i anàlisi de viabilitat d'instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum i preparació d'ofertes per clients.

Es requereix:
- Bon domini d'AutoCAD i paquet Office (especialment Excel).
- Capacitat de treball en equip, organització, planificació, capacitat resolutiva i autoexigència en la qualitat dels projectes.
- Carnet de conduir B i vehicle propi per a desplaçaments de visita d'obra (l'empresa abona les despeses de quilometratge i les dietes corresponents).

S'ofereix:
- Incorporació immediata en enginyeria referent i en continu creixement.
- Estabilitat laboral i formació contínua i específica a càrrec de l'empresa.
- Possibilitats de desenvolupament professional en organització en continu creixement.
- Flexibilitat horària i organitzativa: Horari flexible a convenir (amb sortida a partir de les 16h i possibilitat de teletreballar parcialment).
- Salari concorde a l'experiència i valors aportats.
Estudios mínimos
- Formació universitària finalitzada en Enginyeria elèctrica o Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica, Enginyeria tècnica industrial (elèctrica) o Enginyeria industrial.
Experiencia mínima
- Es requereix experiència mínima de 2-3 anys com a Projectista, preferiblement en enginyeria multisectorial en realització de projectes d'instal·lacions, molt valorable experiència o coneixements en realització de projectes d?instal·lacions d?energies renovables.
Idiomas mínimos
- Català i castellà: natius.
- Anglès/Francès: es valorarà positivament (no imprescindible) el domini d'idiomes estrangers.
Requisitos valorables
- Persona honesta, transparent, capaç de treballar amb certa autonomia i, alhora, amb capacitat de treball en equip, proactiva i amb ganes d?aprendre i de desenvolupar-se professionalment en un sector en auge i molt atractiu.