• Servicios
 • Barcelona, España
 • Contrato
  • Indefinido
  • Jornada completa
  • Salario bruto fijo 35.000-40.000 euros/año
  • Salario variable
 • 55 inscritos
Descripción de la oferta
Per a important empresa del Tercer Sector en constant creixement, seleccionem un/a Tècnic Laboral Sènior, la missió del/la qual serà la de responsabilitzar-se tècnicament de la part laboral de l'empresa (60% del temps realització de nòmines, altes, baixes,...) i, alhora, dissenyar i implementar les diferents polítiques de RRHH de l'empresa, amb la finalitat d'aconseguir un equip humà adequat, professionalitzat, motivat i compromès amb els objectius, que sigui capaç d'aportar la màxima contribució individual i col·lectiva als resultats globals de l'organització.

En dependència de Gerència, les seves principals tasques i funcions seran les següents:
- Gestió de nòmines, altes i baixes.
- Seguiment i supervisió de les persones destinades a cada centre i valoració dels equips de treball dels diversos centres.
- Coordinació i suport en el constant procés de selecció i contractació de personal.
- Gestió de calendaris del personal i de les vacances.
- Planificació estratègica de les necessitats de personal a curt i mitjà termini.
- Planificar amb Direcció i gestionar/coordinar la formació del personal de l'empresa.

Es requereix:
- Experiència mínima de 5 anys com a Tècnic/a Laboral o Tècnic de Nòmines en empresa de similars característiques o en assessoria, gestoria o consultoria d'empreses.
- Coneixements avançats i actualitzats en legislació laboral, interpretació convenis col·lectius, assegurances socials,...
- A nivell general cerquem una persona no sols capaç de portar la part més administrativa i de gestió del dia a dia sinó que a més col·labori amb Direcció en la revisió de l'organització general de l'empresa i pugui proposar millores en l'operativa, l'organització i els equips de treball utilitzats. Una persona que pugui revisar càrregues de treball dels centres operatius, horaris, gestió d'equips, revisió de la política retributiva de l'empresa, incentius, salari emocional, accions per a consolidar i millorar el clima de treball dels equips i que ajudi a consolidar i captar talent per a poder continuar creixent.
- Coneixements i experiència en matèria laboral en el Tercer Sector o afins.
- Persona organitzada, proactiva i amb el focus en les persones i la millora constant com a arguments per a fer créixer l'organització amb quantitat però, sobretot, amb qualitat.

S'ofereix:
- Atractiu projecte professional en empresa referent en el seu sector i en continu creixement.
- Estabilitat laboral en organització sòlida, amb escassa rotació de personal i enfocada al benestar i a l'evolució professional de les persones que en formen part.
- Remuneració d'acord amb l'experiència i valors aportats.
- Jornada partida de dilluns a divendres (amb flexibilitat d'entrada i sortida i possibilitat d'acordar horari en funció de les necessitats de la persona interessada).
- Incorporació immediata.
Estudios mínimos
- Formació universitària finalitzada en Relacions Laborals, Graduat Social, Ciències del Treball o similars.
Experiencia mínima
- Es requereix experiència mínima de 5 anys desenvolupant tasques i funcions com a Tècnic Laboral en asssesoria, gestoria o consultoria d'empreses.
- Es valorarà positivament (no imprescindible) experiència prèvia en departament de RRHH d'empreses o entitats del Tercer Sector o afins.
Idiomas mínimos
- Català i castellà: natius.
- Anglès: es valorarà positivament (no imprescindible) nivell mig - avançat.
Requisitos valorables
- Residència a Osona, Vallès Oriental o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona.
- Carnet de conduir "B" i vehicle propi per al trasllat fins al lloc de treball, ubicat en oficines als afores de la localitat.