• Telecomunicaciones
 • Barcelona, España
 • Contrato
  • Indefinido
  • Jornada completa
  • Salario bruto fijo no especificado
  • Salario variable
 • 27 inscritos
Descripción de la oferta
Empresa referent en el sector telecomunicacions i comercialitzadora d'energia elèctrica a Catalunya i en important creixement en àmbit nacional, requereix incorporar un/a Comercial Intern per a la Divisió d'Empreses, la missió del qual serà col·laborar amb els diversos membres del Departament Comercial d'Empreses per tal d'assolir els objectius establerts en captació i fidelització d'usuaris.

En dependència directa del Responsable Comercial d'Empreses, les principals tasques i funcions del lloc de treball seran les següents:
- Gestionar i fidelitzar la cartera de clients assignada i incrementar la contractació de productes i serveis per part dels clients actuals potenciant la venda creuada.
- Proposar i implementar millores en el procés de comercialització dels productes i serveis de la companyia, així com en el procés d'administració de vendes.
- Preparar previsions mensuals, trimestrals i anuals.
- Utilitzar els comentaris i les opinions dels clients per generar idees noves sobre característiques de productes i serveis.
- Garantir que, durant tot el procés de venda, es compleixin els procediments i les polítiques del departament Comercial, Financer i Legal.
- Treballar en equip amb els Comercials B2B per aconseguir l'excel·lència en els processos de venda.

S'ofereix:
- Incorporació immediata i estabilitat laboral en empresa tecnològica referent en l'àmbit català i en creixement exponencial.
- Excel·lent ambient laboral en empresa tecnològica, guiada per valors.
- Formació contínua en producte i servei, a càrrec de l'empresa.
- Opcions reals de desenvolupament professional.
- Remuneració acord a l'experiència, coneixements i valors aportats.
- Horari: de 8/9h a 17/18h, de dilluns a divendres.

Es requereix:
- Persona proactiva, amb capacitat analítica i organitzativa, orientada a objectius i a la millora contínua de processos.
- Es valorarà positivament coneixements o experiència en la comercialització de productes i serveis en l'àmbit tecnològic.
- Residència a Osona o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona.
- Experiència en l'ús de CRM's i MS Excel.
Estudios mínimos
Es valorarà positivament formació universitària en ADE, Ciències Empresarials i similars o experiència professional equivalent.
Experiencia mínima
- Es valorarà positivament experiència mínima de 2 anys realitzant tasques de Comercial Intern, Comercial Back Office o similars, preferiblement en entorns tecnològics b2b (valorant-se molt positivament en sector energètic o telecomunicacions).
Idiomas mínimos
- Català i castellà: natius.