• Informática
 • Barcelona, España
 • Contrato
  • Indefinido
  • Jornada completa
  • Salario bruto fijo 35.000-40.000 euros/año
  • Salario variable
 • 92 inscritos
Descripción de la oferta
Empresa de consolidada trajectòria i en constant creixement en el sector de l'enginyeria i de les solucions IT per a empreses, requereix incorporar un Responsable Comercial B2B, amb perfil clarament hunter, per a responsabilitzar-se de la captació i gestió comercial dels contractes de manteniment i assistència tècnica de la companyia.

Les principals tasques i funcions del lloc de treball són:
- Responsabilitzar-se de la consecució dels objectius anuals mitjançant el seguiment mensual de contractes de manteniment i dels serveis d'assistència tècnica recurrents.
- Prospecció de mercat i captació de nous contractes de manteniment i assistència tècnica.
- Visites a clients, clients potencials i possibles distribuïdors en l'àmbit nacional (es viatja relativament poc; de mitja 2-3 dies/mes, ja que la zona amb més pes (clients actuals i clients potencials) per a l'empresa és Catalunya).
- Definició del servei i negociació amb clients i potencials clients.
- Assegurar que es compleixin els protocols i normatives internes de la companyia i vetllar pel bon clima laboral.

S'ofereix:
- Incorporació immediata i estabilitat laboral en empresa referent en el sector i en constant creixement.
- Càrrec de responsabilitat en un dels departaments més importants pel que fa a facturació de l'empresa.
- Les tasques i funcions es realitzen, en la gran majoria dels casos, des de l'oficina ubicada a la seu central de l'empresa, ja que es tracta d'un tipus de gestió comercial que habitualment es realitza per vídeo reunió, telèfon i mail, per això els desplaçaments o viatges són molt poc habituals (3 dies de mitjana al mes, aprox.).
- Sector consolidat, dinàmic i en constant creixement i actualització.
- Formació inicial i contínua en producte, servei i sector.
- Condicions salarials negociables, en funció de l'experiència, coneixements i valors aportats.

Es requereix:
- Persona amb dots de lideratge, amb gran capacitat de negociació i hàbil en el tracte amb el client i amb capacitat d'aprenentatge de producte tecnològic.
- Residència al Vallès o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de la residència a la zona.
Estudios mínimos
- Es valorarà positivament formació universitària en Enginyeria Electrònica, Informàtica, Telecomunicacions i similars o experiència professional equivalent.
- Es valorarà positivament formació universitària en Ciències Empresarials, ADE o similars, amb capacitat d'aprenentatge de productes i serveis tècnics i tecnològics.
Experiencia mínima
- Es requereix experiència mínima de 3 anys en posicions de Responsabilitat Comercial B2B, preferiblement en venda tècnica (enginyeries, empreses d'instal·lacions industrials, empreses tecnològiques o de software o similars).
- Es valorarà positivament experiència comercial en la captació i negociació de contractes de manteniment de serveis o productes informàtics (hardware (sistemes) o software).
Idiomas mínimos
- Català i castellà: avançats.