• Alimentario
  • Barcelona, España
  • Contrato
    • Indefinido
    • Jornada completa
    • Salario bruto fijo no especificado
  • 86 inscritos
Descripción de la oferta
Empresa de consolidada trajectòria en el sector Alimentació FMCG i en important fase de creixement en l'àmbit nacional, precisa incorporar un/a Tècnic/a de planificació de la demanda, la missió del/la qual serà la de liderar la previsió de la demanda a curt i mig termini per tal de garantir el servei a client, gestionant l'inventari i guiant les operacions de la cadena de subministrament.

En dependència del/la Supply Chain Manager, les seves principals tasques i responsabilitats seran:
- Elaboració del pla de la demanda a curt i mig termini per satisfer la demanda, tenint en compte el nivell d'inventari ideal i els terminis d'enviament (política d'estocs).
- Modelització de les dades per preveure la demanda futura, revisant tendències històriques de vendes, promocions pactades, capacitats productives.
- Gestionar el cicle de la demanda, identificant els riscos potencials de subministrament i les necessitats de recursos a futur i informant les àrees implicades.
- Liderar el procés de S&OP amb col·laboració de Màrqueting i Vendes amb els objectius d'alinear la demanda i l'oferta, desenvolupar estratègies d'inventari d'articles existents, de nous productes i de productes amb poca rotació.
- Seguiments mensuals dels principals KPI del departament: Desviació vendes, Pendent de servei, Mermes i Inventari.
- Col·laboració amb planificació de producció per l'elaboració d'anàlisis que es requereixin referents a ús de recursos, capacitats productives, millores de processos, etc.
- Analitzar i implementar nous processos dins el departament per buscar eficiències.
- Backup del planificador de la producció.

S'ofereix:
- Excel·lent projecte professional en empresa en creixement i amb possibilitats de desenvolupament professional.
- Estabilitat laboral i formació contínua.
- Incorporació immediata.
- Remuneració acord a l'experiència, coneixements i valors aportats.

Es requereix:
- Capacitat analítica, orientació de resultats, acostumat/da a treballar sota pressió, organitzat/da, metòdic/a, treball en equip, bona gestió dels recursos, adaptació al canvi i orientació a client.
- Experiència mínima realitzant tasques i funcions similars a les descrites.
- Residència a Osona, Bages o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona i carnet de conduir i vehicle propi per al trasllat fins al lloc de treball, ubicat en polígon industrial als afores de la població.
Estudios mínimos
- Formació universitària en ADE, Econòmiques, Ciències Empresarials i/o similars.
Experiencia mínima
- Es valorarà positivament experiència mínima d'1-2 anys desenvolupant tasques i funcions similars a les descrites, preferiblement en empreses del sector Alimentació (fresc/fred) o en productes amb cicle curt de vida.
Idiomas mínimos
- Català i castellà: natius.