• Ingeniería
  • Barcelona, España
  • Contrato
    • Indefinido
    • Jornada completa
    • Salario bruto fijo 30.000-35.000 euros/año
  • 33 inscritos
Descripción de la oferta
Empresa dedicada a la realització de projectes i instal·lacions d'energies renovables, refrigeració i climatització per als sectors domèstic i industrial requereix incorporar un/a Enginyer/a d'instal·lacions industrials per a liderar l'Oficina Tècnica.

En dependència de Gerència, les principals tasques i funcions del lloc de treball són les següents:
- Dissenyar i projectar instal·lacions domèstiques i industrials i adaptar-les als requisits tècnics i especificacions dels clients.
- Seguiment d'obra d'instal·lacions, proposant millores i solucions a qualsevol mancança detectada.
- Elaboració de la corresponent documentació tècnica i memòries justificatives de càlcul d'instal·lacions.
- Realitzar pressupostos.
- Gestionar i portar al dia la documentació tècnica.
- Mantenir una comunicació fluida amb enginyeries dels proveïdors per tenir clar el procediment de muntatge de les instal·lacions per tal de poder-lo comunicar als operaris.

Es requereix:
- Bon domini d'AutoCAD.
- Capacitat de treball en equip i de treballar de forma autònoma alhora, organització, planificació, capacitat resolutiva i autoexigència i compromís en la qualitat i timmings dels projectes.
- Perfil polivalent, transversal i amb ganes de créixer personal i professionalment i de realitzar altres tasques no purament d'enginyer per tal d'ajudar al bon funcionament de l'empresa
- Carnet de conduir "B".

S'ofereix:
- Excel·lent i motivador projecte professional en empresa jove, en creixement i amb gran projecció de futur.
- Estabilitat laboral, formació contínua i possibilitats de desenvolupament professional en empresa en continu creixement.
- Bon ambient de treball en empresa amb escassa rotació laboral.
- Flexibilitat horària i organitzativa: Horari totalment negociable i adaptable a les necessitats de la persona interessada, amb possibilitat de realitzar jornada contínua (per exemple, de 7h a 15h) i de teletreballar parcialment.
- Salari acord a l'experiència, coneixements i valors aportats.
Estudios mínimos
- Formació universitària finalitzada en Enginyeria Elèctrica, Enginyeria tècnica industrial (preferiblement elèctrica), Enginyeria industrial o Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica.
Experiencia mínima
- Es valorarà positivament experiència mínima de de 1-2 anys com a Enginyer Projectista, preferiblement en enginyeria multisectorial en realització de projectes d'instal·lacions, molt valorable experiència o coneixements en realització de projectes d?instal·lacions d?energies renovables.
Idiomas mínimos
- Català: natiu.
- Castellà: avançat.
Requisitos valorables
- Persona honesta, propera i capaç de treballar amb certa autonomia i, alhora, en equip, proactiva i amb ganes d?aprendre i de desenvolupar-se professionalment en un sector en auge i molt atractiu.
- Residència a Osona, Moianès, La Garrotxa o comarques límitrofes o disponibilitat per al trasllat de la residència a la zona.