• Servicios
  • Barcelona, España
  • Contrato
    • Indefinido
    • Jornada completa
    • Salario bruto fijo no especificado
  • 53 inscritos
Descripción de la oferta
Dins del Pla d'Expansió d'Etalentum Selecció, seleccionem un/a Tècnic de màrqueting amb clara orientació a Digital.

Etalentum és la primera empresa de selecció de personal en nombre d'oficines a Espanya. Estem especialitzats en headhunting i selecció de personal per a les àrees: comercial, producció, IT, finances i internacional, servei que prestem a través de la nostra àmplia xarxa de 35 oficines de proximitat. Dins l'estructura de l'equip de Serveis Centrals requerim incorporar una persona proactiva, creativa amb visió B2B i amb ganes de desenvolupar-se en un sector apassionant i en una empresa en creixement.

Reportant al Director de Comunicació i Marketing, les principals tasques i funcions del lloc de treball seran les següents:
- Responsabilitzar-se de mantenir la disciplina de comunicació externa (newsletters, campanyes...), configurar, mantenir i optimitzar l'abordatge inbound (lead magnets, landings, plataformes de màrqueting Automation, automatitzacions, emails...) i outbound. Analitzar-ne els resultats i proposarà i implementar millores.
- Participar en l'elaboració de plans i estratègies de comunicació i marketing i suggerir abordatges i campanyes.
- Responsabilitzar-se de la formació i comunicació de les seves funcions dins l'àrea de Marketing, mantenint els materials al dia i prestant el suport necessari a col·laboradors i altres membres de l'organització.
- Donar suport en les accions de RRPP i esdeveniments, aportant seguiment i capacitat d'execució tant en aquells esdeveniments organitzats per la central franquiciadora com en aquells que són responsabilitat de les franquícies.

S'ofereix:
- Formar part d'una empresa i d'un equip dinàmics i en continu creixement i desenvolupament.
- Estabilitat i possibilitat de desenvolupament professional en una empresa i sector en creixement.
- Flexibilitat horària i organitzativa amb modalitat de treball híbrida (horari de dilluns a divendres, amb 2 dies presencials i 3 dies home office).
- Incorporació immediata.
- Formació contínua a càrrec de l'empresa.

Es requereix:
- Persona amb iniciativa, creativa amb capacitat de compromís i motivació per a aprendre i desenvolupar-se professionalment en un sector molt competitiu.
- Persona ordenada, metòdica, capaç de gestionar projectes complexos i prestar suport en l'organització i execució d'esdeveniments alhora que de desenvolupar-se amb autonomia.
- Domini d'Analytics i Data Studio
- Coneixement de plataformes de Marketing Automation, Emailing's massius, CRM i BBDD.
- Bon domini de l'entorn Google (Gmail, Drive, Docs,...).
- Residència a Osona, la Garrotxa, o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de la residència a la zona.
Estudios mínimos
- Formació universitària en Publicitat i Relacions Públiques, Comunicació, Periodisme, Realització Audiovisual i Multimèdia i/o similars.
- Es valorarà positivament Màster, Postgrau o formació complementària en Marketing Digital.
Experiencia mínima
- Es valorarà positivament experiència prèvia realitzant tasques i funcions similars a les descrites en agència de publicitat i màrqueting o empresa amb diverses oficines o delegacions.
Idiomas mínimos
- Català i Castellà perfectament escrits i amb bon nivell de redacció.
- Anglès: es valorarà positivament nivell intermig - avançat (B2)
Requisitos valorables
- Es valorarà molt positivament coneixements i experiència en l'ús d'Active Campaign i Salesforce.
- Es valorarà positivament coneixements i experiència en l'àmbit de la franquícia o de la selecció de personal.
- Carnet de conduir "B" i vehicle pròpi per al trasllat fins al lloc de treball o per a desplaçaments a esdeveniments o actes que s'organitzin.