• Telecomunicaciones
 • Girona, España
 • Contrato
  • Indefinido
  • Jornada completa
  • Salario bruto fijo 25.000-30.000 euros/año
  • Salario variable
 • 46 inscritos
Descripción de la oferta
Empresa catalana referent en el sector tecnològic i en important creixement en àmbit català, requereix incorporar un/a Delegat/da Comercial per la Divisió d'Empreses de les comarques de Girona.

En dependència del Cap de Vendes B2B, les principals tasques i funcions del lloc de treball seran les següents:
- Gestionar, incrementar i fidelitzar la cartera de clients (empreses) assignada.
- Crear un vincle entre l'empresa i el client. Transmetrà la informació sobre els productes oferts i assessorarà en cadascun dels dubtes que li sorgeixin.
- Col·laborar activament en la detecció de problemàtiques del client i dels productes o serveis tecnològics que l'empresa comercialitza i proposar respostes i millores que beneficiïn ambdues parts.
- Establir d'un pla de vendes, en el qual fixar els canals adequats i els temps oportuns per a la implementació de mesures.
- Definir i establir, conjuntament amb el Cap de Vendes B2B, els KPI's comercials, realitzar-ne el seguiment periòdic i proposant millores i accions correctores.
- Utilitzar els comentaris i les opinions dels clients per generar idees noves sobre característiques de productes i serveis.
- Garantir que, durant tot el procés de venda, es compleixin els procediments i les polítiques del departament Comercial, Financer i Legal.
- Crear un entorn de comunicació oberta i empàtica en l'equip, inspirant i motivant els Inside Sales (Comercials Interns).
- Raport periòdic i proposta de millores.

S'ofereix:
- Incorporació immediata i estabilitat laboral en empresa tecnològica referent en l'àmbit català i en creixement exponencial.
- Excel·lent ambient laboral en empresa tecnològica, guiada per valors.
- Formació contínua en producte i servei, a càrrec de l'empresa.
- Remuneració acord a l'experiència, coneixements i valors aportats.
- Flexibilitat organitzativa i horària (autoorganització i gestió del temps).
- Vehicle d'empresa, Tel. mòbil, PC, dietes i altres eines i actius necessaris per a l'activitat comercial.
- Oficina a Girona (ciutat), flexibilitat horària i organitzativa.

Es requereix:
- Perfil hunter, orientat a la venda consultiva, proactiu, coneixedor de la zona d'influència (comarques de Girona) i amb experiència comercial en el sector tecnològic, orientat a la venda consultiva en entorn B2B, amb capacitat per treballar de forma autònoma i amb creativitat a l'hora de realitzar propostes i accions comercials adaptades a les necessitats dels clients.
- Persona amb elevada capacitat d'escolta activa, organitzada, metòdica i orientada a objectius i a la millora contínua de processos.
- Hàbit en el treball amb CRM's.
- Carnet de conduir "B".
- Residència a comarques de Girona o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona.
- Experiència en venda de serveis de connectivitat.
Estudios mínimos
- Cicle Formatiu de Grau Superior / FPII en Sistemes de Telecomunicacions i informàtics o formació relacionada o experiència professional equivalent.
- Es valorarà positivament formació en Ciències Econòmiques o Enginyeries tècniques.
Experiencia mínima
- Es requereix experiència mínima de 5 anys realitzant tasques comercials B2B en sector tecnològic o afí, valorant-se molt positivament en el sector IT, telecomunicacions, o serveis de connectivitat. electrònica de consum.
Idiomas mínimos
- Català i castellà: avançats.