• Metalúrgico / Siderúrgico
 • Barcelona, España
 • Contrato
  • Indefinido
  • Jornada completa
  • Salario bruto fijo 30.000-35.000 euros/año
  • Salario variable
 • 19 inscritos
Descripción de la oferta
Empresa tecnològica de referència en l'àmbit català en instal·lacions contra incendis, seguretat, telecomunicacions i eficiència energètica i amb més de 50 anys d'història, requereix incorporar un/a Enginyer/a industrial per a esdevenir el Cap del servei tècnic de l'empresa, ubicada a Osona.

En dependència de Gerència, les principals tasques i funcions del lloc de treball són les següents:
- Realitzar projectes de seguretat i telecomunicacions, majoritàriament per a enginyeries i indústries, de les diferents línies de producte de l'empresa, especialment de contra incendis, cctv, alarmes i antenes ICT. Elaboració de la corresponent documentació tècnica i memòries justificatives d'instal·lacions.
- Juntament amb Gerència, planificar i supervisar el Servei Tècnic (10 Tècnics Instal·ladors) i Postvenda.
- Acompanyar puntualment als Tècnics Comercials en la presa de requisits i en reunions tècniques amb clients o possibles clients per a noves instal·lacions o nous projectes.
- Mantenir una comunicació fluida amb el client (en l'àmbit tècnic) per tenir clar el procediment de les instal·lacions per tal de poder-lo comunicar al Servei Tècnic.
- Ser el referent tècnic per a consultes dels instal·ladors tècnics de camp.
- Supervisió, control i verificació d'obra d'instal·lacions des d'oficina i amb visites d'obra i proposta de millores i solucions a qualsevol mancança detectada.

Es requereix:
- Capacitat de treball en equip i de treballar de forma autònoma alhora, organització, planificació, capacitat resolutiva i autoexigència i compromís en la qualitat i timmings dels projectes.
- Perfil polivalent, transversal i amb ganes de créixer personalment i professionalment en una empresa referent a Catalunya i amb més de 50 anys d'història.
- Bon domini d'AutoCAD.
- Carnet de conduir "B".
- Residència a Osona, Moianès, la Garrotxa o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de la residència a la zona.

S'ofereix:
- Excel·lent i motivador projecte professional en empresa consolidada i referent en el seu sector.
- Estabilitat laboral, formació contínua i possibilitats de desenvolupament professional en empresa en continu creixement.
- Bon ambient de treball en empresa amb escassa rotació laboral a tots nivells (per exemple, tenen molt poca rotació de Tècnics Instal·ladors de camp).
- Vehicle d'empresa, PC, telèfon mòbil i altres eines necessàries per al lloc de treball.
- Horari partit de dilluns a divendres de 8h a 13h i de 15h a 18h, amb certa flexibilitat.
Estudios mínimos
- Formació universitària finalitzada en Enginyeria tècnica industrial o Enginyeria industrial.
Experiencia mínima
Es valorarà positivament (no imprescindible) experiència mínima de 1-2 anys com a Enginyer Projectista, preferiblement en enginyeria multisectorial en realització de projectes d'instal·lacions, molt valorable experiència o coneixements en realització de projectes d'instal·lacions contra incendis o alarmes o antenes ICT.
Idiomas mínimos
- Català i castellà: avançats.
Requisitos valorables
- Coneixement de la normativa vigent d'Infraestructura Comuna de les Telecomunicacions (ICT).
- Coneixement del Reglament actual d'Instal·lacions de Protecció Contra Incendis (RIPCI) (RD 513 2017).