• Alimentario
  • Barcelona, España
  • Contrato
    • Indefinido
    • Jornada completa
    • Salario bruto fijo no especificado
    • Salario variable
  • 51 inscritos
Descripción de la oferta
Històric grup empresarial familiar del sector carni, requereix incorporar un/a Comercial per a la venda directa de carn de boví (vedella) o oví (xai) al detall o al major. Si ets una persona proactiva, responsable i enfocada a resultats i aportes experiència com a comercial, carnisser o ramader en el sector carni, aquesta pot ser la teva oportunitat!

En dependència de Gerència, les principals tasques i funcions del lloc de treball són les següents:
- Venda al detall o al major de quarts o canals senceres (carn amb os) de boví o oví.
- Captació de nous clients en diversos canals (Gran Distribució, carnisseries i Horeca).
- Identificació de noves oportunitats de negoci i ampliació de la cartera de clients.
- Coordinació amb el departament de logística per a la correcta distribució i transport al client.
- Assistència a Fires especialitzades del sector alimentari o carni.

S'ofereix:
- Ubicació flexible: Es pot treballar en remot (teletreball al 90%), amb disponibilitat anar una vegada a la setmana a la central.
- Horari: totalment flexible i adaptable a les necessitats personals de la persona interessada (per exemple, es pot fer horari intensiu de matins sense problema).
- Condicions salarials negociables, en funció de l'experiència, coneixements i valors aportats.
- Pertànyer a un nou projecte comercial d'un grup empresarial que compta amb més de 50 anys de trajectòria en el sector carni.
- Possibilitat de desenvolupament professional a mesura que el projecte creixi.
- Vehicle d'empresa per a ús professional i personal, dietes, PC, telèfon mòbil i altres eines necessàries per a desenvolupar l'activitat professional.

Es requereix:
- Coneixements o experiència en l'àmbit de la carn de boví o oví, ja sigui com a Comercial, Ramader, Carnisser o d'altres.
- Persona amb dots comercials, amb capacitat per a treballar de forma autònoma i orientada a resultats.
- Certa flexibilitat horària i organitzativa.
- Carnet de conduir "B".
Estudios mínimos
- No és necessari cap tipus de formació en especial, però si experiència comercial en el sector carni, ja sigui en la venda al major o al detall o coneixement del producte i del sector; ja sigui a nivell de majoristes carnis, Horeca, o venda al detall a través de carnisseries.
Experiencia mínima
- Es valorarà positivament experiència mínima de 2-3 anys com a Comercial de carn de boví o oví o coneixement del producte i habilitats comercials per a desenvolupar la tasca comercial.
- Es valorarà positivament experiència prèvia com a carnisser o ramader, així com altres coneixements del sector carni que es puguin aportar.
Idiomas mínimos
- Català i castellà: avançats.
Requisitos valorables
- Es valorarà positivament residència a Osona o comarques limítrofes, ja que tot i que es pot teletreballar sense problema, l'empresa té les seves oficines centrals a Osona, a les quals caldrà anar periòdicament.
- Es valorarà positivament cartera de clients a nivell de majoristes carnis, establiments especialitzats (carnisseries) o Horeca.