• Telecomunicaciones
  • Barcelona, España
  • Contrato
    • Indefinido
    • Jornada completa
    • Salario bruto fijo 45.000-50.000 euros/año
    • Salario variable
  • 15 inscritos
Descripción de la oferta
Important empresa del sector de les telecomunicacions, líder a la Catalunya central i en constant desenvolupament i creixement en àmbit nacional, necessita incorporar un/a Arquitecte de Software per a formar part de l'equip de desenvolupament de 10 persones i participar en projectes dinàmics amb l'objectiu de desenvolupar i evolucionar solucions tecnològiques que donin suport als usuaris/clients i permetin proveir un excel·lent nivell de servei. La missió del lloc de treball és dissenyar solucions que garanteixin la qualitat així com la futura evolució del projecte, definint estàndards de desenvolupament i bones pràctiques, que assegurin la qualitat del codi generat per tot l'equip de desenvolupament. Per tant, actuar com a referent tècnic dins del departament de software.

En dependència de Direcció Tècnica, les principals tasques i funcions del lloc de treball són:
- Definir l'arquitectura dels diferents projectes a desenvolupar tant a nivell de software, com de model de dades.
- Proposar solucions tecnològiques per a la implementació dels diferents projectes.
- Disseny i manteniment de bones pràctiques.
- Revisar i validar el codi generat per l'equip de desenvolupament assegurant-ne la qualitat i els estàndards de desenvolupament.
- Proposar, i en coordinació amb el Mànager de l'equip, implantar millores en el flux de desenvolupament que ajudin a agilitzar i assegurar la qualitat dels desenvolupaments.
- Participar activament en el desenvolupament dels diferents projectes, implementant aquells desenvolupaments que se li assignin.

S'ofereix:
- Incorporació immediata i estabilitat professional en empresa referent en el seu sector i en creixement exponencial.
- Excel·lent ambient en empresa amb escassa rotació laboral.
- Empresa compromesa amb la diversitat, l'equitat i la inclusió perquè creuen fermament que tenir un equip divers i inclusiu és un factor clau i estratègic per l'èxit del seu projecte, així com una forma de contribuir, de manera directa, a la millora de la societat i el territori del qual formem part.
- Participar en Projectes d'Innovació Contínua
- Formació contínua i opcions de desenvolupament professional.
- Remuneració d'acord amb els coneixements, experiència i valors aportats.
- Horari flexible i adaptable.
- Empresa amb instal·lacions recentment ampliades i remodelades i que inclouen tota mena de serveis (inclòs menjador i servei de càtering local diari d'excel·lent relació qualitat/preu).
- Possibilitat d'ubicació a les oficines de l'empresa a Osona o a l'Anoia.
Estudios mínimos
- Enginyeria informàtica i similars o experiència professional equivalent.
- Es valorarà molt positivament Màster, Postgrau i/o formació complementària especialitzada en Full Stack Development, Direcció de Sistemes Informàtics, metodologies àgils i similars.
Experiencia mínima
- Experiència de 8-10 anys com a Programador / Desenvolupador, amb amplis coneixements de PHP amb Laravel (aquests 8 o 10 anys d'experiència no és necessari que siguin amb Laravel, però sí que es tinguin amplis coneixements d'aquest framework de PHP).
- Experiència en dissenys de solucions a nivell d'arquitectura de software i en revisió de codi de la resta de membres d'un equip de Programadors.
Idiomas mínimos
- Català o castellà: avançat.
Requisitos valorables
- Es valorarà positivament residència a Osona o l'Anoia o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona (l'empresa té un equip de Programadors Full Stack ubicat entre les oficines d'Osona i de l'Anoia, per la qual cosa la persona seleccionada podrà escollir si treballar des d'Osona o des de l'Anoia).