• Ingeniería
  • Barcelona, España
  • Contrato
    • Indefinido
    • Jornada completa
    • Salario bruto fijo 35.000-40.000 euros/año
  • 10 inscritos
Descripción de la oferta
Empresa dedicada a la realització de projectes i instal·lacions d'energies renovables, refrigeració i climatització per als sectors domèstic i industrial ubicada a Osona, requereix incorporar un/a Enginyer/a d'instal·lacions industrials per a liderar l'Oficina Tècnica.

En dependència de Gerència, les principals tasques i funcions del lloc de treball són les següents:
- Dissenyar i planificar sistemes de HVAC, fontaneria i elèctrics per a edificis comercials i residencials.
- Realitzar anàlisis de càrrega tèrmica i càlculs de demanda energètica.
- Desenvolupar i mantenir documentació tècnica detallada, incloent-hi plànols, especificacions i manuals d'operació.
- Redacció i signatura de projectes i memòries tècniques, així com butlletins elèctrics, certificats, etc.
- Realitzar legalitzacions de les instal·lacions que ho requereixin.
- Realitzar pressupostos.
- Mantenir una comunicació fluida amb enginyeries dels proveïdors per tenir clar el procediment de muntatge de les instal·lacions per tal de poder-lo comunicar als operaris.

S'ofereix:
- Excel·lent i motivador projecte professional en empresa jove, en creixement i amb gran projecció de futur.
- Estabilitat laboral, formació contínua i possibilitats de desenvolupament professional en empresa en continu creixement.
- Bon ambient de treball en empresa amb escassa rotació laboral.
- Flexibilitat horària i organitzativa: Horari totalment negociable i adaptable a les necessitats de la persona interessada, amb possibilitat de realitzar jornada contínua (per exemple, de 7h a 15h) i de teletreballar parcialment.
- Condicions salarials negociables, d'acord amb l'experiència, coneixements i valors aportats.

Es requereix:
- Bon domini de software CAD.
- Capacitat de treball en equip i de treballar de forma autònoma alhora, organització, planificació, capacitat resolutiva i autoexigència i compromís en la qualitat i timmings dels projectes.
- Perfil polivalent, transversal i amb ganes de créixer personalment i professionalment i de realitzar altres tasques no purament d'enginyer per tal d'ajudar al bon funcionament de l'empresa.
- Coneixements en normativa elèctrica, gas, aigua i clima.
- Carnet de conduir "B".
Estudios mínimos
- Formació universitària finalitzada en Enginyeria Elèctrica, Enginyeria tècnica industrial (preferiblement elèctrica), Enginyeria industrial o Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica.
Experiencia mínima
- Es requereix experiència mínima de de 1-2 anys com a Enginyer Projectista, preferiblement en enginyeria multisectorial en realització de projectes d'instal·lacions, molt valorable experiència o coneixements en realització de projectes d?instal·lacions d?energies renovables.
Idiomas mínimos
- Català i castellà: avançats.
Requisitos valorables
- Persona honesta, propera i capaç de treballar amb certa autonomia i, alhora, en equip, proactiva i amb ganes d'aprendre i de desenvolupar-se professionalment en un sector en auge i molt atractiu.
- Residència a Osona, Moianès, la Garrotxa o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de la residència a la zona.