• Industria en general
  • Girona, España
  • Contrato
    • Indefinido
    • Jornada completa
    • Salario bruto fijo 30.000-35.000 euros/año
  • 21 inscritos
Descripción de la oferta
Per a històrica empresa industrial del Ripollès, amb presència internacional i reconegut prestigi, seleccionem a un/a Tècnic/a Comptable amb experiència mínima de 2 anys en indústria exportadora, per a formar part del Departament d'Administració i Finances

En dependència del/la Director d'Administració i Finances i en col·laboració amb un/a altre Tècnic/a Comptable, les seves principals tasques i responsabilitats seran les següents:
- Registre de tota l'activitat economicofinancera de l'empresa i realització dels assentaments comptables (registres o anotacions de cadascuna de les operacions que modifiquen el patrimoni d'una empresa o que suposen un moviment en els seus comptes). Això, comprèn la introducció de dades relacionades amb factures rebudes per l'empresa, de les provisions, de les dotacions, de les amortitzacions, dels impostos a pagar, de la caixa (metàl·lic disponible) i de les nòmines.
- Presentació de tota documentació necessària, en cas d'una auditoria, per a demostrar que l'empresa opera dins la legislació vigent.
- Conciliacions bancàries.

S'ofereix:
- Incorporació immediata en reconeguda empresa industrial, amb sòlida trajectòria en el sector.
- Estabilitat laboral, formació contínua i possibilitats de desenvolupament professional.
- Jornada completa, amb 2 dies de teletreball una vegada la persona estigui formada.
- Horari: De dilluns a dijous, de 8:30h a 17h amb 30 minuts per dinar. Divendres de 8h a 15h.
- Condicions salarials negociables, segons l'experiència, coneixements i valors aportats.

Es requereix:
- Capacitat de treball en equip, organització, planificació, compromís amb l'organització, responsabilitat, confidencialitat, professional metòdic/a.
- Residència al Ripollès, Osona o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de la residència a la zona.
- Coneixements i experiència en Comptabilitat d'exportacions, preferiblement en l'àmbit industrial (operacions triangulars amb diferents països, canvis de divisa,...).
Estudios mínimos
- Cicle Formatiu de Grau Superior / FPII en Administració i Finances, Gestió administrativa i/o similars.
- Es valorarà positivament formació universitària finalitzada en Ciències Empresarials, ADE, Grau en Comptabilitat i Finances o similars.
Experiencia mínima
- Es requereix experiència mínima de 3 anys desenvolupant tasques i funcions similars a les descrites, preferiblement en el sector industrial amb important volum d'exportacions o negoci internacional.
Idiomas mínimos
- Català i castellà: avançats.
Requisitos valorables
- Es valorarà molt positivament experiència en comptabilitat d'estranger i/o en empreses industrials amb fort component internacional.
- Es valorarà experiència treballant amb l'ERP Microsoft Dynamics AX.