• Industria en general
  • Barcelona, España
  • Contrato
    • Indefinido
    • Jornada completa
    • Salario bruto fijo 45.000-50.000 euros/año
  • 34 inscritos
Descripción de la oferta
Per a important i històrica empresa industrial del sector metal·lúrgic d'Osona, seleccionem un/a Product Manager per a liderar l'Oficina Tècnica (I+D) de desenvolupament de producte. La principal missió del lloc de treball és dissenyar el nou producte amb les especificacions a complir que es traslladen des de Direcció I+D i fer el seguiment de tots els projectes que executa l'equip tècnic per d'assegurar-ne la qualitat i els temps establerts i prendre les accions oportunes per a reconduir les possibles desviacions.

En dependència del Director Tècnic, les principals tasques i funcions del lloc de treball seran:
- Seguiment del projecte en tot el seu recorregut per complir amb els terminis establerts.
- Disseny 3D i elaboració de la fitxa tècnica del nou producte en l'àmbit conceptual per entregar als tècnics i que continuïn desenvolupant el projecte / idea.
- Validació dels prototips segons instal·lació real a fàbrica.
- Analitzar tècnicament i conèixer la competència (benchmarking) i extreure'n els punts forts per aplicar al producte propi i, alhora, detectar els punts dèbils del producte pròpi.

S'ofereix:
- Incorporació immediata, estabilitat laboral i projecció professional en empresa amb baix índex de rotació de personal i distingida per la qualitat i la innovació permanent de producte.
- Horari: De dilluns a dijous de 8:30h a 13h i de 13:30h a 17:00h. Horari intensiu de 8h a 15h els divendres i mesos d'estiu.
- Condicions salarials competitives, negociables en funció de l'experiència, coneixements i valors aportats.

Es requereix:
- Professional amb experiència prèvia demostrable com a Product Manager o col·liderant o liderant una Oficina de Tècnica Mecànica d'empresa metal·lúrgica o del sector plàstic (és valoraran positivament l'experiència i coneixements en mecanitzats).
- Coneixements d'AutoCAD 2D, Solid Edge, PLM i hàbit en l'ús d'ERP's.
- Coneixements en processos productius CNC, injecció de plàstics, estampació de xapa en fred i decolletatge.
- Persona responsable, amb iniciativa, resolutiva, autònoma i amb capacitat de lideratge.
- Carnet de conduir i vehicle propi per al trasllat fins al lloc de treball, ubicat en polígon industrial als afores de la població.
Estudios mínimos
- Formació universitària en Enginyeria Mecànica, Enginyeria Industrial, CFGS en Disseny de Fabricació Mecànica o experiència professional equivalent.
Experiencia mínima
- Es requereix experiència mínima de 5 anys com a Product Manager o liderant o co-liderant una Oficina Tècnica Mecànica Industrial, molt valorable en empresa metal·lúrgica o del sector del plàstic.
Idiomas mínimos
- Anglès: intermig (B2).