• Industria en general
  • Barcelona, España
  • Contrato
    • Indefinido
    • Jornada completa
    • Salario bruto fijo 35.000-40.000 euros/año
  • 18 inscritos
Descripción de la oferta
Per a empresa internacional amb delegació a Osona (Vic), líder en sector de la reparació d'equips d'electrònica industrial (pantalles HMI, variadors, PLC's, plaques electròniques, etc.), seleccionem un/a Tècnic electrònic el/la qual tindrà la missió de fer els diagnòstics i posteriors reparacions dels equips electrònics de les empreses industrials clients, oferint un servei de qualitat a mida i solucions de reparació ràpides i eficients.

En dependència del Cap de taller les principals tasques del lloc de treball són les següents:
- Realització de diagnòstics i reparacions en una àmplia varietat d'equips electrònics (pantalles, fonts d'alimentació, variadors i autòmats...).
- Elaborar pressupostos detallats per a les reparacions necessàries.
- Disseny i construcció de bancs de proves per a l'avaluació d'equips i components, així com propostes de millores en els procediments de treball.
- Coordinació amb l'equip de treball en les intervencions: Col·laboració efectiva amb l'equip de treball i realització d'intervencions tècniques a les instal·lacions del client quan sigui necessari.
- Atenció al client: Recepció i atenció als clients que visitin el taller, oferint un servei cordial i professional i presentar de manera clara i atractiva l'empresa i els serveis als clients potencials i visitants.
- Embalatge i preparació de paquets per enviar-los, assegurant que es compleixin els estàndards de qualitat i seguretat.
- Report d'anomalies: Identificació i comunicació de qualsevol anomalia o irregularitat al departament corresponent per a la resolució.
- Realització d'operacions de càrrega i descàrrega de camions seguint les normes de seguretat establertes.
- Control i recepció de mercaderies seguint els procediments operatius establerts, assegurant la qualitat i la quantitat correcta dels components rebuts.
- Organització i emmagatzematge de mercaderies d'acord amb els procediments operatius, garantint un maneig adequat dels equips i components electrònics.
- Mantenir netes i ordenades les àrees de treball per assegurar un entorn segur i eficient.
- Participar en la realització d'inventaris periòdics per mantenir un control precís de les existències.

S'ofereix:
- Incorporació immediata i contracte indefinit en empresa en creixement.
- Condicions salarials d'acord amb l'experiència, coneixements i valors aportats.
- Horari: de dilluns a dijous: de 8h a 17:30h i divendres: de 8h a 14h.

Es requereix:
- Coneixement dels Components Actius i Passius: Identificació, maneig i avaluació de components electrònics tant actius com passius.
- Domini de l'Oscil·loscopi: Utilització experta de l'oscil·loscopi per mesurar i analitzar senyals elèctrics.
- Persona polivalent, flexible, comunicativa, empàtica, fidel, conciliadora i resolutiva.
- Capacitat per a treballar de forma autònoma (sense supervisió jeràrquica directa) i amb orientació a client.
Estudios mínimos
- FPII/ CFGS en Electrònica, Manteniment Electromecànic o similars o formació universitària en Enginyeria Electrònica o similars.
Experiencia mínima
- Es requereix experiència mínima de 3 anys com a Tècnic/a Electrònic/a, Enginyer Electrònic, Tècnic/a de reparació d'equips electrònics o similars.
Idiomas mínimos
- Català i castellà: avançats.
- Nocions de francès i/o motivació per aprendre'l.