• Telecommunications
  • Osona, Spain
  • Contract
    • Indefinite
    • Full-time
    • Fixed gross salary not specified
  • 43 registered
Offer description
Empresa de consolidada trajectòria i en constant fase de creixement a nivell internacional en el sector IT, enfocada a proporcionar solucions tecnològiques (hardware i software) B2B, precisa incorporar en el seu Departament de Fabricació un responsable - preparador d'expedicions, el qual será la persona responsable de la preparació de les expedicions i del seu continu seguiment.

En dependència del Director de Fabricació, les principals tasques i funcions a realitzar serán les següents:
- Fabricació i verificació d'equips: estarà involucrat/da en el procés productiu d'alguns equips, així com de la seva correcta configuració.
- Controls de qualitat: Complirà amb les exigències de qualitat marcades per l'empresa i reportarà qualsevol incidència d'aquest tipus al seu responsable.
- Coordinació amb el Departament de Planificació en expedició de comandes: es coordinarà diàriament en la preparació de comandes amb el departament de planificació, per a assegurar les localitzacions i timings de lliurament de les expedicions.
- Preparació i control d'expedicions: s'encarregarà de la preparació de les comandes comercials diàriament, complint amb els objectius de timings marcats per l'empresa, així com del seguiment de les expedicions (logística), en els casos necessaris de mediació per incidències de qualsevol tipologia.
- Propostes de millora contínua tant en processos com en equips: s'encarregarà de proposar millores tant en els processos interns en els quals estigui involucrat, com en la resta de productes de l'empresa.

S'ofereix:
- Formar part d'un equip jove, dinàmic i altament qualificat.
- Desenvolupament professional en companyia líder del sector en l'àmbit nacional i en expansió internacional.
- Participar en projectes de millora contínua en expedicions i prepració de comandes.
- Treballar amb metodologies àgils, integració contínua / lliurament contínú.
- Incorporació immediata.
- Contracte indefinit a temps complet.

Es requereix:
- Persona amb grans habilitats comunicatives, tolerància a l'estrès, adaptació als canvis, capacitat de treball en equip i habilitats d'organització i planificació.
- Polivalència i experiència prèvia en tasques de magatzem (Picking, descàrregues, assemblatges, etc,...).
Minimum studies
- Cicle Formatiu de Grau Superior en Transport i Logística, Electromecànica i/o similars.
Minimum experience
- Es requereix experiència mínima de 2-3 anys realitzant tasques i funcions similars a les descrites; preferiblement en empresa de subministres / components industrials i/o tecnòlogics.
Minimum languages
- Castellà: natiu.
- Català: natiu o avançat.
Assessable requirements
- Amb residència a Osona, Moianès i/o Vallès Oriental, carnet de conduir "B" i vehicle pròpi per al trasllat fins al centre de treball.