• Food
  • Osona, Spain
  • Contract
    • Indefinite
    • Full-time
    • Fixed gross salary not specified
  • 84 registered
Offer description
Per a important grup empresarial d'Osona relacionat amb el sector carni, seleccionem una/a Adjunt a l'encarregat d'escorxador, la missió del/la qual serà determinar i complir amb els objectius de producció, planificant i coordinant totes les activitats i gestionant l'equip per tal d'optimitzar la productivitat i l'eficiència de l'escorxador.

En dependència de Gerència i del Responsable de l'Escorxador, les seves principals tasques i funcions seran les següents:
- Definició i consecució d'objectius del pla econòmic i estratègic anual.
- Optimització dels recursos productius de la planta, amb l'objectiu del creixement de la mateixa i l'assegurament de l'acompliment de la política de qualitat i seguretat.
- Gestió d'un equip de 30 persones, assegurant la integració, autonomia i cohesió d'aquest, liderant i donant suport al desenvolupament i creixement professional.
- Formació del personal a càrrec.
- Gestió del pressupost (controlar despeses, negociar preus, proveïdors,...).
- Seguiment del quadre de comandament i anàlisi d'indicadors per implementar millores en cas necessari.

Es requereix:
- Disponibilitat per a treballar en torn de diumenge a dijous (de 7h a 16h).
- Residència a Osona o comarques veïnes o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona.
- Professional amb forta orientació cap a la gestió d'equips, compromís amb els resultats, la qualitat i el compliment de procediments. Persona proactiva, dinàmica i flexible.

S'ofereix:
- Projecte atractiu: estabilitat laboral en empresa familiar sòlida, en continu creixement i en ple relleu generacional.
- Remuneració acorde a l'experiència i valors aportats.
- Incorporació immediata.
Minimum studies
- Es valorarà positivament formació en Ciència i Tecnologia dels Aliments (no imprescindible).
Minimum experience
- Es requereix experiència mínima de 3 anys realitzant tasques i funcions similars a les descrites, preferiblement en escorxador de porcí.
Minimum languages
- Català o castellà: natiu.
Assessable requirements
- Es valorarà positivament coneixements de mecànica industrial per a la gestió i prevenció d'averies, així com també és valorarà postivament experiència en la negociació i contractació de serveis externs de manteniment preventiu i correctiu.