• Telecommunications
  • Barcelona, Spain
  • Contract
    • Indefinite
    • Full-time
    • Fixed gross salary not specified
    • Variable salary
  • 46 registered
Offer description
Empresa catalana, referent en el sector tecnològic i en creixement exponencial a Catalunya, requereix incorporar un/a Responsable de Patrocinis i Col·laboracions, la missió del qual serà la negociació d'acords de patrocini i col·laboracions amb entitats socials, esportives, culturals,... així com la definició i gestió de les accions de captació de leads corresponents, tant en l'àmbit de col·lectius, com de potencials clients individuals.

En dependència del CMO o Director/a de Marketing, les principals tasques i funcions del lloc de treball seran les següents:
- Responsabilitzar-se, conjuntament amb el Director de Marketing, d'arribar a acords de patrocini o col·laboració amb terceres parts i gestionar-los per tal d'aconseguir el posicionament de marca desitjat, sempre prenent el leit motiv de la Tecnologia i el Territori com a lligam entre ambdues parts.
- Potenciar el posicionament i reconeixement de marca de la companyia.
- Responsabilitzar-se, conjuntament amb el Director de Marketing, de la participació en esdeveniments que l'empresa patrocina o amb els quals col·labora.
- Participar en l'estratègia publicitària i de comunicació de l'esdeveniment a patrocinar per tal d'assolir els objectius del patrocini, d'acord amb els valors del patrocinat i del patrocinador.
- En cas necessari, formar i coordinar l'equip de promotors responsables de l'acció publicitària de marca in situ durant l'esdeveniment.
- Participar en la creació de l'estratègia publicitària anual de l'empresa.

S'ofereix:
- Incorporació immediata i estabilitat professional en empresa referent en el seu sector i en creixement exponencial.
- Excel·lent ambient en empresa amb escassa rotació laboral.
- Formació i opcions de desenvolupament professional.
- Remuneració d'acord amb els coneixements, experiència i valors aportats.
- Horari: flexibilitat d'entrada (de 8h a 9h) i de sortida (de 17h a 18h).
- Empresa amb instal·lacions recentment ampliades i remodelades i que inclouen tota mena de serveis (inclòs menjador i servei de càtering local diari d'excel·lent relació qualitat/preu).

Es requereix:
- Perfil creatiu, amb habilitats comunicatives i amb clara visió transversal d'empresa, clarament orientat a la generació de leads a partir d'acords de patrocini i col·laboracions i amb habilitats gestores i de treball en equip.
- Carnet de conduir "B".
Minimum studies
- Es valorarà positivament formació universitària finalitzada, preferiblement en Publicitat i Relacions Públiques, Màrqueting, Ciències Empresarials, ADE i similars o experiència professional equivalent.
Minimum experience
- Es requereix experiència mínima de 2-3 anys en departaments de marketing, comunicació o patrocini d'empreses patrocinadores o entitats patrocinades d'esdeveniments culturals, musicals, socials o esportius.
Minimum languages
- Català i castellà: avançats.
Assessable requirements
- Coneixedor/a del teixit cultural, musical, esportiu i social de Catalunya.
- Experiència i coneixement en la negociació, implementació i fidelització d'acords de sponsoring, patrocini o mecenatge.
- Residència a Osona o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de la residència habitual a la zona.