• Industry in general
  • Barcelona, Spain
  • Contract
    • Indefinite
    • Full-time
    • Fixed gross salary not specified
  • 32 registered
Offer description
Per a important i històrica empresa industrial del sector metal·lúrgic d'Osona, seleccionem un/a Product Manager per incorporar a l'Oficina Tècnica (I+D). La principal missió del lloc de treball és vetllar per l'assoliment dels projectes del departament tècnic realitzant el seguiment de tot el seu cicle de vida, tant en l'àmbit de coordinació interna amb altres departaments, com a través de proveïdors externs.

En dependència del Director Tècnic, i amb 3 Tècnics a càrrec, les principals tasques i funcions del lloc de treball seran:
- Seguiment, d'inici a fi, de tots els projectes que executa l'equip tècnic per tal d'assegurar-ne la qualitat i els timmings establerts i prendre les accions oportunes per reconduir possibles desviacions.
- Liderar el disseny 3D i la fitxa tècnica del nou producte en l'àmbit conceptual per derivar als tècnics el desenvolupament tècnic de la solució.
- Revisar els projectes executats pels tècnics abans de presentar el projecte / producte al Director Tècnic.
- Analitzar la competència, conèixer els avantatges competitius i extreure'n els punts forts i dèbils del producte.
- Assistir a fires nacionals i internacionals del sector (esporàdicament) per veure les tendències i proposar solucions innovadores.

S'ofereix:
- Incorporació immediata, estabilitat laboral i projecció professional en empresa amb baix índex de rotació de personal i distingida per la qualitat i la innovació permanent de producte.
- Horari: De dilluns a dijous de 8:30h a 13h i de 13:30h a 17:00h. Divendres i mesos d'estiu intensius: de 8h a 15h.
- Condicions salarials competitives, negociables en funció de l'experiència, coneixements i valors aportats.

Es requereix:
- Professional sènior, amb experiència prèvia en Oficina de Tècnica d'empresa metal·lúrgica o del sector plàstic (molt valorable experiència i coneixements en mecanitzats).
- Coneixements d'AutoCAD 2D, Solid Edge, i hàbit en l'ús d'ERP's i PLM (Product Lifecycle Management).
- Coneixements de processos productius CNC, injecció de plàstics, estampació de xapa en fred i decolletatge.
- Persona responsable, amb iniciativa, resolutiva, autònoma i amb capacitat de lideratge.
- Carnet de conduir i vehicle propi per al trasllat fins al lloc de treball, ubicat en polígon industrial als afores de la població.
Minimum studies
- Formació universitària en Enginyeria Mecànica, CFGS/FPII en Disseny de Fabricació Mecànica o similars o experiència professional equivalent.
- Es valorarà positivament Postgrau o Màster en Product Management.
Minimum experience
- Es requereix experiència mínima de 4 anys en Oficina Tècnica Mecànica Industrial, molt valorable en empresa metal·lúrgica o del sector del plàstic.
Minimum languages
- Castellà: avançat.
- Anglès: mitjà (B2).
Assessable requirements
- Experiència en l'ús de software CAD/CAM.